Αυτός ο ιστότοπος ανήκει στην ΥΔΡΟΤΟΝ.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς. Σε αυτή τη Δήλωση σας εξηγούμε πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτόν τον ιστότοπο.

1. Γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Αν καταχωρίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτόν τον ιστότοπο, ενδεχομένως να τα επεξεργαστούμε για τους σκοπούς που αναφέρονται ακολούθως.

1.1 Για να απαντήσουμε σε αιτήματά ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσα από τις ηλεκτρονικές φόρμες επικοινωνίας ή όταν δημιουργείται λογαριασμό στον ιστότοπό μας. Επεξεργαζόμαστε το όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και email σας καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που μας παρέχετε στο πλαίσιο κειμένου ελεύθερης συμπλήρωσης στη φόρμα επικοινωνίας.

Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεσή σας, η οποία μπορεί να αποσυρθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή.

1.2 Για επικοινωνία Marketing
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στέλνουμε έρευνες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή για να σας στέλνουμε επικοινωνία μάρκετινγκ, για να σας ενημερώνουμε για εκδηλώσεις, ειδικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες της ΥΔΡΟΤΟΝ. Ενδέχεται να δημιουργήσουμε προφίλ και να αναλύσουμε τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε για τα ενδιαφέροντά σας και μπορούμε να προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Επεξεργαζόμαστε το όνομα, τη διεύθυνσή σας, την ημερομηνία γέννησής σας εάν μας έχετε παράσχει αυτές τις πληροφορίες, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τα θέματα που έχετε μοιραστεί ενεργά και οικειοθελώς μαζί μας ότι σας ενδιαφέρουν, αλλά και αυτά που προκύπτουν από τις καταχωρημένες αλληλεπιδράσεις σας με τους ιστότοπους και τις εφαρμογές της ΥΔΡΟΤΟΝ (για τα οποία ενδεχομένως να χρησιμοποιούμε cookies), το ιστορικό αγορών σας, και τους συνδέσμους που κάνετε κλικ στα ηλεκτρονικά μας μηνύματα.

Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεσή σας, η οποία μπορεί να αποσυρθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή.

1.3 Για την ανάπτυξη και τη βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών
Επεξεργαζόμαστε συγκεντρωτικά προσωπικά δεδομένα για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς της ΥΔΡΟΤΟΝ, όπως η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η βελτίωση ή η τροποποίηση του ιστότοπού μας, η αναγνώριση νέων τάσεων, ο προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και η λειτουργία και επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα. Μερικές φορές επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση IP, το φύλο, τον τόπο διαμονής, τον ταχυδρομικό σας κώδικα και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες αναφέρονται σε αυτή τη Δήλωση ή που μας έχετε παράσχει με άλλο τρόπο.

Επεξεργαζόμαστε με βάση τη νομική βάση της συγκατάθεσής σας, η οποία μπορεί να αποσυρθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή.

1.4 Για την τεχνική και λειτουργική διαχείριση του ιστοτόπου μας
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για να σας βοηθήσουμε να βρίσκετε πληροφορίες εύκολα και γρήγορα και για να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου.

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τη διεύθυνση IP, το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε, τις σελίδες του ιστότοπου που επισκεφτήκατε, και τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για τους νόμιμους επιχειρηματικούς μας σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό μας.

1.5 Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό στον ιστότοπό μας, για να διαχειριστούμε το λογαριασμό
Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν προσωπικό λογαριασμό ώστε να γίνει η αίτηση μιας υπηρεσίας πιο εύκολη για εσάς. Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, θα σας στείλουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύνδεσης.

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς επίσης το εμφανιζόμενο όνομα και τα δεδομένα σύνδεσης.

Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεσή σας, η οποία μπορεί να αποσυρθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή.

1.6 Όταν κάνετε αγορά μέσα από τον ιστότοπό μας, για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας
Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να επεξεργαστούμε την αγορά σας και να παραδώσουμε την παραγγελία σας, για να παρακολουθήσουμε την πορεία της παραγγελίας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη συναλλαγή.

Για το σκοπό αυτό χρειαζόμαστε τουλάχιστον το όνομά σας και τη γεωγραφική σας διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας όπως τον τηλεφωνικό αριθμό ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), τα στοιχεία της κάρτας σας ή άλλου τρόπου πληρωμής, την αποδοχή σας στους ισχύοντες Όρους & Προϋποθέσεις, και αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τα Ενημερωτικά Δελτία μας(newsletter). Επίσης επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με το τι έχετε αγοράσει από εμάς.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας προκειμένου να διεκπεραιώσουμε τη συναλλαγή και να παραδώσουμε την παραγγελία σε εσάς.

1.7 Αν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, κληρώσεις, εκδηλώσεις ή προωθητικές ενέργειες, για να διαχειριστούμε τη συμμετοχή σας
Με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να σας στείλουμε email με προωθητικές ενέργειες και προσκλήσεις συμμετοχής σε διαγωνισμούς, κληρώσεις, εκδηλώσεις, προωθητικές ενέργειες κλπ.

Εάν συμμετέχετε σε κάποια από αυτές τις δραστηριότητες, χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε εάν κερδίσετε, να δώσουμε τα δώρα και να μετρήσουμε την ανταπόκρισή σας σε τέτοιες δράσεις.

Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεσή σας, η οποία μπορεί να αποσυρθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή.

1.8 Συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανόνες δικαίου και τις νομικές υποχρεώσεις για την προστασία των περιουσιακών αγαθών και συμφερόντων της ΥΔΡΟΤΟΝ
Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως κρίνεται κατάλληλο ή αναγκαίο (α) σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των νόμων εκτός της χώρας διαμονής σας καθώς και π.χ. συμμορφούμενοι προς τη δέουσα επιμέλεια του αντισυμβαλλομένου, τους κανόνες για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες (β) για τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές διαδικασίες, (γ) για την ανταπόκριση σε αιτήματα δημόσιων και κρατικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων και κρατικών αρχών εκτός της χώρας διαμονής σας, (δ) για την επιβολή των όρων, προϋποθέσεων και της εν γένει εφαρμοστέας πολιτικής μας (ε) για την προστασία των δραστηριοτήτων μας (στ) για την προστασία των δικαιωμάτων μας, της ιδιωτικότητας, της ασφάλειας ή της περιουσίας μας, και / ή των δικών σας ή τρίτων και (ζ) για να επιτραπεί η άσκηση των προβλεπόμενων ενδίκων βοηθημάτων ή ο περιορισμός της ζημίας που ενδεχομένως υποστούμε.

Αν κρίνεται απαραίτητο, μπορεί να επεξεργαστούμε το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και της αλληλογραφίας σας με την ΥΔΡΟΤΟΝ, την χρήση εκ μέρους σας των προϊόντων ή/και υπηρεσιών και κάθε άλλη πληροφορία που περιλαμβάνεται στην παρούσα Δήλωση ή που μας παρέχεται από εσάς με διαφορετικό τρόπο, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο για την επιδίωξη ενός εκ των ανωτέρω αναφερόμενων σκοπών της προηγούμενης παραγράφου.

Επεξεργαζόμαστε τις ανωτέρω πληροφορίες στη βάση της επιδίωξης των νόμιμων εταιρικών σκοπών μας.

2.   Με ποιον μοιραζόμαστε τις πληροφορίες αυτές;
Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτα μέρη πέρα από αυτά που αναφέρονται σε αυτή τη Δήλωση.

Παρόχους υπηρεσιών και άλλα εξωτερικά μέρη

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών για την εκτέλεση ορισμένων δραστηριοτήτων επεξεργασίας δεδομένων για λογαριασμό μας, όπως η παροχή πληροφοριών τεχνολογίας και παρεχόμενες υποδομές, o σχεδιασμός και η αποστολή newsletter, η ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης) και άλλα.

Έχουμε συμφωνήσει τεχνικά, οργανωτικά και συμβατικά μέτρα (συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων) με αυτά τα τρίτα μέρη για να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν αποκλειστικά σε επεξεργασία για τους προαναφερθέντες σκοπούς και θα διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα είναι καλά εξασφαλισμένα.

Μόνο εφόσον απαιτείται εκ του νόμου, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, μπορούν να παρασχεθούν σε εποπτικές, φορολογικές και ανακριτικές αρχές.

3. Που αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκευτούν και / ή να υποστούν επεξεργασία σε άλλη χώρα από εκείνη στην οποία διαμένετε. Η ΥΔΡΟΤΟΝ θα διασφαλίσει ότι εάν τα δεδομένα σας μεταφερθούν σε άλλη χώρα, θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν επαρκή προστασία, μέσω των συμβάσεων προστασίας προσωπικών δεδομένων που έχουμε συνάψει με τρίτους.

4. Πώς ασφαλίζουμε τα δεδομένα σας;
Τα προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται και συντηρούνται σε Servers που βρίσκονται σε Datacenters τα οποία ικανοποιούν ιδιαίτερες απαιτήσεις ασφαλείας κάνοντας χρήση τεχνικών και οργανωτικών μέτρων τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης ο ιστότοπος της ΥΔΡΟΤΟΝ υλοποιεί το SSL πρωτόκολλο επικοινωνίας που διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων μεταξύ του Server και του τελικού χρήστη. Για οποιαδήποτε ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση και η αποστολή του κλειδιού αποκρυπτογράφησης γίνεται πάντα με διαφορετικό μέσο.

5. Για πόσο καιρό διατηρούμε προσωπικά δεδομένα;
Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την περίοδο που είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτή τη Δήλωση, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης.

6. Δικαιώματα σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα
Έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Σύμφωνα με το νόμο, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων και, εφόσον είναι ευλόγως δυνατό, να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορείτε επίσης να έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να περιορίσετε ή να αντιταχθείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Επιπρόσθετα με αυτό, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Η ανάκληση της συναίνεσής σας δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας με βάση τη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκληση. Διατηρείτε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία/ παράπονο στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή.

7. Σύνδεσμοι σε άλλους ιστοτόπους και κοινωνικά μέσα
Στην Ιστοσελίδα μας θα βρείτε έναν αριθμό συνδέσμων με άλλους ιστοτόπους. Παρόλο που οι ιστοσελίδες αυτές επιλέγονται με προσοχή, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα προσωπικά δεδομένα που υπόκεινται σε επεξεργασία μέσω αυτών των ιστότοπων.

8. Μπορούν άτομα κάτω των 16 ετών να παρέχουν προσωπικά δεδομένα;
Τα άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών μπορούν να μας παράσχουν προσωπικά δεδομένα μόνο εάν έχουν γραπτή άδεια από έναν από τους γονείς τους ή τον νόμιμο κηδεμόνα τους που έχει διαβάσει αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

9. Σε ποιον να απευθυνθείτε για ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα;
Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για τα προσωπικά σας δεδομένα ή να αιτηθείτε την ολοκληρωτική διαγραφή τους οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας ένα email στο Τμήμα Μάρκετινγκ της ΥΔΡΟΤΟΝ στο hydroton@hydroton.gr. Προκειμένου να επεξεργαστούμε το αίτημά σας, χρειαζόμαστε (και επομένως θα επεξεργαστούμε) το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.