Εταιρική Ταυτότητα

Η ΥΔΡΟΤΟΝ είναι μια δυναμική βιομηχανική μονάδα με μακρόχρονη πείρα στην παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών. Ιδρύθηκε το 1968 και από το 1977 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.


Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την παραγωγή και διάθεση βιομηχανικών χρωμάτων, χρωμάτων για οχήματα, ναυτιλιακών και οικοδομικών χρωμάτων, χρώματα ειδικών εφαρμογών και πυροπροστασίας.


Στρατηγική της εταιρείας είναι η διατήρηση της πρωτοπορίας στην ελληνική αγορά, ο σχεδιασμός και η παραγωγή νέων προϊόντων και η προώθηση καινοτόμων προϊόντων προηγμένης σύνθεσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεχή συνεργασία μας με μεγάλους οίκους παραγωγής πρώτων υλών του εξωτερικού και την ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων στην διεθνή αγορά σε συνδυασμό με τις εργαστηριακές μας δοκιμές. Στο εργαστήριά μας γίνονται συνεχείς έλεγχοι των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνονται στα υψηλά ποιοτικά κριτήρια της εταιρείας. Επίσης, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001 : 2008.


Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία μας κατάφερε να εδραιώσει την θέση της σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά και με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτοντας ένα αξιόλογο αριθμό φορτηγών αυτοκινήτων, σύγχρονων μέσων οργάνωσης αποθήκης, εξειδικευμένων λογισμικών προγραμμάτων και με την έγκυρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό.


Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης τόσο απέναντι στους πελάτες όσο και προς τους εργαζομένους, η ΥΔΡΟΤΟΝ έχει ως στόχο να παραμένει ευαισθητοποιημένη στην επιλογή πρώτων υλών, με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές, φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Με τον αυτοματοποιημένο τεχνολογικό εξοπλισμό, την τεχνογνωσία , την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών παρέχοντας έγκυρη τεχνική υποστήριξη, κατάφερε να έχει μια καταξιωμένη πορεία στον χώρο των χρωμάτων, με πελάτες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια.